Ontdek de
Highlights van Eindhoven


Reserveren
Controleer beschikbaarheid

Reserveer nu

Intro

Deze zeer indrukwekkende route brengt je langs de mooiste, leukste en meest aansprekende punten van Eindhoven.

Foto’s

  • Room
  • Room
  • Room
  • Room

Beschrijving

 

Informatie

– Duur route 3,5 – 4 uur
Arrangement prijs €55
inclusief WoW-e bikes
– Heerlijke lunch en drankje
– Hapjes plank en afsluitende versnapering
– Minimaal 2 deelnemers

Voorwaarden

Om te mogen rijden op een E-chopper dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen;

  • U bent 16 jaar of ouder.
  • U bent in het bezit van een rijbewijs of bromfietscertificaat.
  • U heeft het verhuurcontract van te voren ondertekend.

Borg

U betaalt voorafgaand aan de huur een borgsom. Het borgbedrag is € 50,- per E-chopper, met een maximum bedrag van € 150,-.

vervolg je de tour in de richting van de “groene long” van Eindhoven (het stadspark) met daarin het prehistorisch dorp en De Genneper Hoeve. Onmisbaar op de route is de High Tech campus die vele nieuwe en innovatieve bedrijven ruimte biedt en mogelijkheden geeft tot kennisdeling.

De route brengt je nu naar de Bergen Eindhoven. “De Bergen” is kleinschalig. Puur en authentiek Na de Bergen maken we een kleine lus terug via de Catharina kerk naar wielercafé Velosoof.

Zodra de lunch genuttigd is gaan we verder voor het volgende deel van de tocht want Eindhoven heeft nog veel meer te bieden.

We touren verder langs de steentjes kerk, Evoluon door naar de Wielewaal, het landgoed waar Frits Philips heeft gewoond. Voor de liefhebbers kun je nog een snelle blik werpen op de trainingslocatie van de beste club van Nederland. En een appeltje plukken in de fruittuin (mits toestemming).

Deze naar ons idee zeer indrukwekkende tocht sluiten we af bij een net zo indrukwekkend restaurant.

Echt Welschap: Lunchroom en tapasbar in historisch luchthavengebouw

Voor de oorlog was het een burgerluchthaven, tijdens de oorlog werd het bezet door de Duitsers, daarna vloog er de Koninklijke Luchtmacht met straaljagers. Tegenwoordig vind je in het rijksmonumentale luchthavengebouw in Eindhoven een lunchroom en tapasbar. Op de kaart staan veel Italiaanse en Spaanse delicatessen. De lunchroom biedt heerlijke piadine, versgebakken brood, salades, Italiaanse hammen, ambachtelijke boerenkaas en Italiaanse biologische koffie. Vanaf drie uur gaat de tapasbar open met heerlijke warme tapas ‘a la plancha’ en een zeer goede wijnen op de kaart. Sluit je lunch of tapas maaltijd af met een vers ambachtelijk schepijsje of een Italiaanse espresso!

Wellicht dat je hier het liefst blijft hangen na de indrukwekkende tour en de zeer leuke rustpunten, maar je bent op een steenworp van de inleverlocatie waar de choppers weer geparkeerd kunnen worden.

Arrangement prijs €55
inclusief WoW-e bikes, heerlijke lunch bij Velosoof. Borrelplank en drankje bij restaurant Echt Welschap. Minimaal 4 deelnemers.

Reserveren?

Neem contact op