Ontdek Jouw e-Chopper ervaring

Het stille en duurzame alternatief voor de scooter. Lage instap, trendy en bewust!

Na Praag en Mallorca nu ook in Eindhoven.

Route #3| 3,- 4 uur | Prijs vanaf €35 vrij touren Bourgondische beleefroute door de Kempen.

Deze Bourgondische route start bij het uitzoeken van je e-Chopper bij WoW-e. Na je instructie en een testrondje gaat de route beginnen. Vanaf WoW-e rij je door de Brabantse Kempen.

Op de grens van de Oirschotse heide en, in het buitengebied van Wintelre ligt op een prachtige en unieke locatie “d’n Hut”. In “d’n Hut” word je in huiselijke sfeer gastvrij ontvangen en voorzien van een lekkere bak koffie of thee met een verse punt gebak.

Lees meer
Image

Route #1 | 3 - 4 uur | Prijs vanaf €35 p.p. | Minimaal 2 pers. Tour door het buitengebied van Den Bosch

.

Beleef Den Bosch

Daar waar meer dan 100 jaar lang een meel- en diervoederfabriek in bedrijf was, ontstaat nu de nieuwe culturele hotspot Tramkade in de Spoorzone van ‘s-Hertogenbosch. Tramkade is het voormalige terrein van Mengvoederfabriek De Heus en staat vol markante silo’s en industriële gebouwen.

Op dit terrein vind je het monumentaal pand het transformatorhuisje. Vanuit dit transformatorhuisje starten onze routes door en rondom Den Bosch, tour langs de forten en kastelen, maak een stop langs de Dommel en beleef de mooie dorpen.

Image

Duur route 3– 4 uur
- incl WoW-e choppers en route
- 3 uur touren € 35,- p.p.
- 4 uur touren € 45,- p.p.
- Start tijden zijn 11.00 uur dag tour 13.00 uur middag tour. Inleveren choppers uiterlijk 17.00 uur Arrangement op aanvraag

lees meer
Image