Ontdek
Jouw e-Chopper ervaring


Het stille en duurzame alternatief voor de scooter. Lage instap, trendy en bewust!

Na Praag en Mallorca nu ook in Eindhoven.

Route #3| 3,5 – 4 uur | Prijs €55
Bourgondische beleefroute door de Kempen.


Deze Bourgondische route start bij het uitzoeken van je e-Chopper bij WoW-e. Na je instructie en een testrondje gaat de route beginnen. Vanaf WoW-e rij je door de Brabantse Kempen.

Op de grens van de Oirschotse heide en, in het buitengebied van Wintelre ligt op een prachtige en unieke locatie “d’n Hut”. In “d’n Hut” word je in huiselijke sfeer gastvrij ontvangen en voorzien van een lekkere bak koffie of thee met een verse punt gebak.

Image

“De acht zaligheden
van de Kempen”

Na dit koffie moment vervolg je je route en zal je kennis maken met glooingen van de Oirschotse heide en alles wat de Kempen te bieden heeft.

Lees meer

Route #1 | 3,5 – 4 uur | Prijs €55 p.p. | Minimaal 2 pers.
Tour langs de Highlights van Eindhoven


.

Ontdek Eindhoven!

De route start vanuit de Wow-e locatie en brengt je via het Wilhelmina kanaal en het groen van stadsdeel Strijp direct naar het nieuwe dynamische stadsdeel Strijp-S

Strijp-S is het Creatief en Cultureel hart van Eindhoven. Er zitten 10-tallen leuke Koffietentjes en restaurants.

Het is zeker de moeite waard om hier enkele rondes te maken om te zien wat er allemaal zit. Kijk voor uitgebreide informatie over Strijp-S eens op www.strijp-s.nl

Na Strijp-S tour je verder langs het PSV stadion, en zo door naar het centrum. Je ziet gebouwen zoals de Witte dame, de Blob en het Philips museum die onmiskenbaar zijn voor het beeld van Eindhoven, je rijdt verder richting de bruisende uitgaansstraat de Dommelstraat.

Na de Dommelstraat zie je de rijkdommen en oude herenhuizen van de Parklaan. De tocht brengt je verder in de richting van de hotspot waar jong en oud hun weekend vieren.

Het befaamde Stratumseind met de vele leuke cafe’s en restaurants.

Image

Prijs €55 p.p.
inclusief WoW-e bikes.

Arrangement: heerlijke lunch bij Velosoof met drankje naar keuze

Borrelplank en drankje bij restaurant Echt Meerhoven. Minimaal 2 deelnemers.

lees meer
Image